Marc Tettero

In 1998 ben ik gestart met mijn massagepraktijk Reshape, na 15 jaar in loondienst in een volledig andere branche. Mijn wens was om in 1 op 1 contact met anderen bij te dragen aan gezonder leven.

In 2000 breide ik mijn activiteiten uit en verzorgt Reshape met een team van masseurs stoelmassages bij bedrijven en instellingen.

Van 2009 tot 2011 heb ik een opleiding haptonomie gevolgd. Dat is een therapievorm waarbij de cliënt gestimuleerd wordt zijn voelend vermogen verder te ontwikkelen en het te gebruiken als instrument in zijn leven en zijn persoonlijke ontwikkeling.

Inmiddels hebben wij een groot aantal particulieren en bedrijven ‘onder handen’ genomen, met als grootste erkenning een schare trouwe klanten.

Sterke punten van Marc zijn zijn heerlijke handen, zijn integriteit en zijn vermogen om rust te brengen. Rust in het lichaam, maar ook in het hoofd.

Linda Vergalen

Sinds 2008 masseer ik met veel plezier in onze praktijk en bij verschillende bedrijven in de regio. Het geeft mij veel voldoening om met aanraking en aandacht, rust te brengen en te voelen dat het lichaam zich steeds meer ontspant.’

Linda is een heel gevoelig en sensitief masseur. Tijdens haar massages kun je voelen dat je langzaam stil wordt en helemaal tot rust komt.

Reshape

Reshape is een kleine organisatie, waardoor het contact met onze klanten persoonlijk blijft en wij snel kunnen inspelen op hun wensen.

In de loop van de jaren hebben wij voor veel particulieren en bedrijven repeterende en incidentele opdrachten uitgevoerd met als geweldig resultaat een vaste kern van trouwe klanten.