Stoelmassage

Wij bieden u de TouchPro stoelmassage. Een heel complete drukpuntmassage, ontwikkeld om op locatie te worden gegeven.

Het is een opbouwende en prettige manier om uw mensen in 15 minuten te laten ontspannen, en ze tegelijkertijd bewust te maken van de gevolgen van bijvoorbeeld ‘verkeerd’ zitten of belastend muisgebruik.

U profileert uw organisatie intern èn extern door de aandacht die u geeft aan de gezondheid van uw medewerkers en daarmee aan de continuïteit van de onderneming. Iedere keer opnieuw. Naar onze mening is hiermee de ‘return on investment’ veel groter dan bij een salarisverhoging van vergelijkbare grootte.

De TouchPro massages kunnen daarnaast uitstekend worden ingezet ter ondersteuning van een project of bij de afsluiting van een periode.

Reshape verzorgt al ruim 24 jaar stoelmassages bij bedrijven, met inmiddels meer dan 65.000 massages ervaring.

Ondersteuning

Wanneer u overweegt om in uw bedrijf stoelmassages te introduceren, kunnen wij u desgewenst ondersteunen in het besluitvormingsproces door:

 • het verstrekken van informatie;
 • organisatie van en participatie in een proeftraject.

En ook met:

 • het uitvoeren van werkplekonderzoeken;
 • het maken van houdingsanalyses;
 • adviseren hoe ergonomisch winst te behalen valt;
 • het verzorgen van trainingen met betrekking tot RSI/KANS bij beeldschermwerk.

Meer informatie

Motiveren, belonen èn waarborgen van de continuïteit; de TouchPro® stoelmassages zijn een effectief instrument om u te helpen dit te bereiken.

Als eerste wordt een stoelmassage als lekker en ontspannend ervaren; een motiverende beloning. Tegelijkertijd leggen wij met onze aanraking ook letterlijk de vinger op de zere plek. De medewerker krijgt direct feedback van zijn eigen lichaam en leert die signalen steeds beter interpreteren (pijn, kou, een tintelend gevoel, etc.).

Hierdoor zijn uw mensen steeds beter in staat om gewoonten te doorbreken en meer op hun werkhouding te letten, waardoor veel klachten worden voorkomen. Wij kunnen dit proces ondersteunen met eenvoudige oefeningen of een werkplek-scan, waarmee wij kijken of de werkplek en de beschikbare materialen optimaal gebruikt worden. Vanzelfsprekend komt hierbij ook de houding aan de orde.

In sommige gevallen zullen wij de werknemer adviseren om advies in te winnen bij bijvoorbeeld een huisarts of fysiotherapeut.

Ten tweede kunt u de nadruk leggen op de motiverende en belonende aspecten; iedere keer zijn uw stoelmassages zichtbaar en iedere keer worden ze weer gewaardeerd. Uw investering in het inzetten van stoelmassages heeft daarmee naar onze mening een grotere ROI (zowel financieel als in waardering) dan de kosten van bijvoorbeeld een vergelijkbare salarisverhoging.

Als laatste werkt de stoelmassage door in de uitstraling van uw organisatie, al voordat hij daadwerkelijk wordt gegeven. Bedrijven die stoelmassages aanbieden, onderscheiden zich op sociaal vlak van hun concurrenten en ook bij het werven van nieuwe collega’s zal de beschikbaarheid van stoelmassages positief opvallen.

Stoelmassage in het kort

 • Compleet en snel (15 minuten);
 • Kleding aanhouden;
 • Vitaler door betere doorbloeding;
 • Bewustwording werkhouding;
 • Voorkomen en terugdringen ziekteverzuim;
 • Ter ondersteuning en motivering;
 • ROI groter dan vergelijkbare salarisverhoging.

Voor wie wij werken