Ontspanning

Dit is een intuïtieve massage ‘op maat’, de meest gevraagde massage in onze praktijk.

Tijdens de massage ligt u op een professionele massagetafel, toegedekt met zachte badlakens.

Al naar gelang uw wensen of eventuele klachten, bepalen we samen de te masseren gebieden. Wij geven de massage ‘op de huid’, en werken meestal met olie. De start is rustig en we passen de druk aan aan uw wensen en aan de situatie.

Over het algemeen vragen wij u als eerste op uw buik te komen liggen voor een massage van schouders, rug en benen. Hierna vragen wij u zich om te draaien en kunnen wij nogmaals schouders masseren en ook de nek, hoofd, armen en benen. Rond dit patroon ontwikkelt de massage zich op basis van wat zich aandient.

Wanneer u niet meer op uw buik kunt liggen, masseren wij uw rug en schouders wanneer u op een massagestoel zit (zie de foto’s bij de zakelijke stoelmassages).

Sport

Dit is een meer technische massage, die zich over het algemeen richt op een deelgebied (bovenrug en schouders, benen, etc.).

De sportmassage kan onderdeel zijn van de voorbereiding voor een sportprestatie, of van een ‘warming-up’ of ‘cooling-down’ (respectievelijk direct vóór of ná een sportinspanning). Het vervangt de daadwerkelijke warming-up en cooling-down echter niet.

Als activerende massage maakt een sportmassage de spieren extra doorbloed en warm. De vergrootte doorstroom van bloed maakt het mogelijk aan de extra vraag naar brandstoffen voor de spieren te voldoen. Bloed is immers het transportmiddel daarvan. Warme spieren zijn soepeler en minder kwetsbaar dan koude, en blessures zullen daardoor minder snel ontstaan.

Als sederende (ontspannende) massage ná het sporten, helpt de sportmassage om afvalstoffen als melkzuur uit het lichaam af te voeren. Hierdoor vermindert de kans op stijfheid of spierpijn.

Wat zeggen onze klanten

“Perfecte massage. Sport- of ontspanning. Echte vakman – nette prijs.”

“ReShape is a great company for chair-massage in the office. Always friendly, clean and punctual. We have been working with them for quite some time now and I really believe that it improves the health of all our collegueas who use the chair-massage on a bi-weekly basis. We are very happy with them and will continue to use them.”

“After the hot stone massage the tension after a stressful week was gone… I can from heart recommend Linda. Superior service at friendly price!”

“Vandaag is Linda weer op kantoor geweest om de spanning en stress bij de medewerkers weg te masseren en dat doet ze FANTASTISCH! Als herboren ga je weer aan de slag…Iedereen kijkt alweer uit naar de volgende keer!”

“Ik heb genoten! Dank je wel en tot de volgende keer!”

“On invitation of my granddaughter, I visited you because I broke my shoulder 5 years ago in Brisbane Australia. I was very happy that after the massage, I felt relieved because of the touch of capable hands. Thank you very much. I am feeling so much better now.”

“I really enjoyed your Hot Stone massage and that’s all because of you! You made me feel relaxed and comfortable after a busy period. I will definitely come back soon.”

“De Hot Stone massage in fantastisch! Echt een aanrader.”

“Vorige keer hotstone, vandaag een  ontspanningsmassage. Dank je wel Linda, gouden handjes!”

“Is het alweer de 2e maandag van de maand? Iedereen wordt spontaan vrolijk als Marc van Reshape massagepraktijk weer binnenloopt voor een stevige stoelmassage.”

“Net een heerlijke massage gehad. Dank je wel Linda, wat een fantastisch begin van de dag!”

“Heerlijk onder handen genomen door de schatten van Reshape!  Zzzzzzz… “

Hot Stone

Hot-stone massage is een geweldige, intense warmtemassage die een weldaad is voor lichaam en geest. De warmte en de ‘druk’ van de stenen dringen diep door in de spieren, die daardoor ontspannen.

Na het plaatsen van de stenen op het lichaam masseren wij verder met de warme stenen, onze handen en met olie.

De massage bestaat vooral uit lange rustige en cirkelvormige strijkingen. Het lichaam wordt optimaal gestimuleerd om spanningen en afvalstoffen los te laten en af te voeren. De massage stimuleert de organen en brengt het lichaam in balans.

Daarnaast gebruiken wij de stenen ook als voorbereiding op een diepere massage waardoor gespannen spieren ontspannen met de warmte van de stenen en daarna verder los gemasseerd kunnen worden.